De belangrijkste dag in onze jaaragenda komt eraan!

Woensdag 15 februari 2017
Theater Bellevue, aanvang 16.00 uur

De YAA-kunstenaars van 2017 (www.youngartfundamsterdam.nl) presenteren hun werk met inleiding over hun opleiding en vakgebied.

We nodigen al onze sponsors, vrienden en vrienden van vrienden van harte uit voor deze informatieve én gezellige middag.

Aansluitend is er een borrel en eten we samen.

Inschrijven kan via het contactformulier  of via de mail: youngartfundamsterdam@gmail.nl

CINEDANS – Nicola Hepp

Op 18 en 19 maart ging of Songs of the Underworld, als onderdeel van het programma Dutch Dancefilms, in première bij het Cinedans Dance on Screen Festiva| in EYE.
De opnames voor de film waren vorig jaar. De filmmaker Nicola Hepp werkte daarin samen met haar vader, de danser Rolf Hepp. Hij woont in Zweden en kon tijdens de opnames 8 dagen logeren bij Lidwien en Jop, vrienden van YAA.

Nicola Hepp voor de kunst
Tijdens de opname van Songs of the Underworld., met Martinette Janmaat, (danser) (foto: Voor de Kunst)

In het Parool van 15 maart j.l. stond een groot artikel over deze bijzondere productie:
” Nog een keer wilde filmmaker Nicola Hepp samenwerken met haar vader, danser Rolf Hepp. Ik kon niet zeggen: we doen het over twee jaar. Misschien is hij er dan niet meer.
……De film gaat over ouder worden. Over het feit dat dan langzamerhand steeds meer mensen verdwijnen.”
In de film gaat het jonge (Célinne Moza en Reggy Deekman) en oudere stel (Rolf Hepp en Martinette Janmaat) dansend door de herinneringen van de man.”

Rolf Hepp, inmiddels 83, is voor de première overgevlogen naar Amsterdam en kon opnieuw terecht bij Lidwien en Jop. Zij vonden het erg leuk om deze indrukwekkende danser weer te ontvangen en waren natuurlijk aanwezig bij de première.